Field Day 2022

Referat fra Field Day i Skåbu 2-4/9- 2022.

Field Day ble på Skåbu Camping og hytter i år også Vi som kom fradag var LA8BCA Terje-LB9UE  Tom Erik- LB4GH Torkell – LA2XUA Knut og LA3TR Thor-Ove. Knut hadde kjørt til ei jaktbrakke som vi kunne bruke istedenfor teltet til Terje.

Vi hadde en sosial kveld med trivelig prat og smågodt Vi såg på filmer fra gammel og ny Bouvet ekspedisjon. Vi tok kvelden ca kl 0030.

Utpå lørdag ble det rigget til antenner og kabler . 1 stk dipol for 40 og 80 m og en vertikal for de høyere bandene.

Kl 1500 kom vi i gang med radiokjøringen, det var meldt høye tall på K-indeksen så det ble tunge forhold. Men LA5WNA Odd Harald- LA8BCA Terje og LB9UE Tom Erik gjorde en god jobb og fikk kjørt  70 QSOer.

Utover på lørdag kom det flere medlemmer LA5WNA Odd Harald-LB8TC Kjell- LB4HH Paul- LB4XI Synnøve – Matea og LA7WCA Arne.

Det ble grilling i grillhytta kl 1830 og etter at alle hadde spist  ble medlemsmøte for september startet  ved formann LA7WCA som ønsket velkommen til møte.

Det var ingen inkomne skriv og heller ikke opplesning av referat fra forrige for sekretæren var fraverende. HF QSL DX ingen qsl kort kunne Kjell med dele og mye dårlige forhold på HF, FT8 går igjennomm.

VHF-UHF LA3TR orientert om tilstanden der Montert vindmølle på Kleiverudåsen, LA3TR skulle ta opp med Eidefoss om støtte til nye vifteblader på mølla.

  • cm repiter på Jetta tatt med ned for sjekk hos LA7WLA.

Punktet for T-skjorter fra BOUVET øya ble tatt opp og ble enige at hver enkelt bestilte det de ville ha

Det var 11 tilstede på møte med smått og stort.

Referent LA3TR Thor-Ove

8. september 2022. 

LB4GH og LB9UE i dyp konsentrasjon

Det er nok ikke fly disse karene ser etter……………